Editie: 2010-01
Van de redactie
Aan alle goede dingen komt een eind
Beste Lezer van het "Oud Strijps Nieuwsblad"

Het is zover. De redactie van het "Oud Strijps Nieuwsblad" gaat met pensioen. De reden hiervan is dat er hoge kosten gemaakt moeten worden, omdat het oude en speciale programma om de krant te zetten niet meer werkt. In de vorige nieuwsbrief hebben wij u dat uitgelegd.
Wij zijn er trots op dat wij, onder de vleugels van het Regionaal Historisch Centrum Eindhoven, deze kranten voor u hebben mogen maken.
Om af te kikken willen wij nog één hele mooie en bijzondere krant aanbieden met hoogtepunten uit het achtjarig bestaan en dan is ook het "Oud Strijps Nieuwsblad" verleden tijd.

In deze afscheidseditie kunt u nog even jong zijn aan de hand van gewone, leuke, mooie en minder mooie herinneringen uit het verleden. Items zoals een buurtsnoepwinkel, appeltjes pikken, de nieuwe fiets, de school, een processie, Wonderland en de mooie velden en beemden uit die tijd, zeg maar de speelgelegenheden voor de Strijpse jeugd. Maar ook zaken zoals: wat de verwoestende gevolgen zijn van een vriendelijk bedoelde groet, brand in de Trudokerk, een bombardement, lichtjesroute, niet elk gezin welkom en het geheim van Italiaans ijs.

Dit alles en veel meer kunt u vinden op http://www.nieuwstoen.nl of gewoon op http://strijpweb.dse.nl/

De redactie van het "Oud Strijps Nieuwsblad" wenst haar lezers een prettige reis naar "toen" met veel leesplezier en af en toe, een aardige glimlach.
Dit is het laatste nummer van het "Oud Strijps Nieuwsblad".
De redactie gaat genieten van haar welverdiende rust "het pensioen".

Voor het "Oud Strijps Nieuwsblad” is nu het moment aangebroken om zelf oud nieuws te worden.
Mocht u nog eens terug willen kijken naar voorgaande edities van het "Oud Strijps Nieuwsblad", dan blijft dat mogelijk op de site.

Alle medewerkers willen u als trouwe lezer van het "Oud Strijps Nieuwsblad" heel hartelijk bedanken.
Want zonder onze trouwe lezers was er geen krant geweest.
Alle medewerkers hebben het als een eer en een feest ervaren om voor u en natuurlijk ook een beetje voor ons zelf, de krant te mogen maken.
Het ga u allen goed.

Namens de redactie,

Yvonne en Margreet